Nieuwe huisstijl, vertrouwde ondersteuning

12 November 2023

Sinds de hevige beving bij Huizinge in augustus 2012 nam de ongerustheid over de aardbevingen en de behoefte aan informatie bij bewoners fors toe. De Groninger Bodem Beweging en het Groninger Gasberaad zetten zich de eerste tijd in om alle vragen van bewoners te beantwoorden. Toen zij deze toenemende informatiebehoefte niet meer aankonden, is in mei 2016 het onafhankelijke bewonerssteunpunt Stut en Steun opgericht. Stut en Steun bestond toen uit vijf medewerkers en zette zich volop in met minimale middelen.

Inmiddels, bijna 8 jaar verder, heeft Stut en Steun zich ontwikkeld tot een volwassen steunpunt met rond de 25 betrokken professionals met uiteenlopende achtergronden op juridisch, bouwkundig, sociaal maatschappelijk, MKB en financieel vlak. Zij stellen uw welzijn en belangen als bewoner en ondernemer in het mijnbouwgebied voorop en ondersteunen u kosteloos in het schade- en versterkingstraject en bij het aanvragen van subsidies en regelingen.

Grip krijgen op mijnbouwschade
De afgelopen acht jaren heeft Stut en Steun duizenden bewoners en ondernemers ondersteund. Toch zijn er nog veel bewoners en ondernemers die niet weten van het bestaan van Stut en Steun, maar wel ondersteuning kunnen gebruiken. Om deze groep beter te kunnen bereiken en herkenbaarder te zijn, heeft Stut en Steun een nieuwe huisstijl. Dit uit zich in een nieuw logo en kleuren, en een nieuwe website, flyers en dergelijke middelen voor de communicatie naar buiten toe. Inhoudelijk verandert er niks aan de ondersteuning van Stut en Steun. Het onafhankelijke  steunpunt blijft bewoners en ondernemers kosteloos en op dezelfde vertrouwde manier als voorheen ondersteunen. Laagdrempelig, toegankelijk en met als enige doel bewoners en ondernemers helpen om grip te krijgen in de complexe en steeds veranderende wereld van instanties, subsidies en regelingen.

Neem contact met ons op
Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Wij horen ze graag. Neem contact op via ons algemene telefoonnummer 050-211 2044 of mail naar welkom@stutensteun.nl. Op onze website www.stutensteun.nl vindt u meer informatie over onze organisatie en onze werkwijze, nieuws, een agenda en contactgegevens.

MEER NIEUWS & BLOGS

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Schrijf je in
Ik wil kosteloze ondersteuning
Contact opnemen